Skriv ut

Det är med stolthet Vallentuna Hockey idag kan presentera vår nya Sportchef/Ungdomsansvarig, Lars Billing. Hans meritlista är lång och gedigen.
Lars Billing är hockeyfostrad i Vallentuna Hockey och nu har han hittat hem igen efter längre perioder i både Täby och Viggan med liknande uppdrag samt många år som instruktör på SHI och nu senast i Bålsta som huvudtränare. Hans uppdrag kommer att vara att kvalitetssäkra verksamheten, vara kommunikativ i alla led och riktningar, huvudansvarig för föreningens alla tränaruppdrag och rekryteringar, bygga föreningen vidare med att ”bra-göra” verksamheten och möta föräldrar, spelare och övriga ideella runt våra lag, på alla plan.

lars billing
- Lars Billing kommer att vara heltidsanställd och vi ser fram emot att jobba tillsammans med honom och jag vill att vi alla hjälps åt att välkomna Lars Billing i hans nya roll där vi hoppas föra Vallentuna Hockey mot nya och intressanta mål och tillsammans forma Vallentuna Hockey till en förening man vill vara och verka i, säger Staffan Nilsson och Rikard Westning som varit med i rekryteringsprocessen.
Mer info kommer att komma ut till lagen under februari/mars med säsongsförberedelser för säsongen 18/19. Det blir möten med spelare, tränare, stödfunktioner runt laget samt alla föräldrar.

 -Känns riktigt bra att vara tillbaka och jag ser fram emot uppdraget med största tillförsikt och jag känner mig välkommen hem. För min del känns det viktigt att komma in i tid och få pusselbitar på plats så här tidigt för att skapa goda sportsliga och utvecklande möjligheter i vår föreningen inför kommande säsong, men också att finna bra lösningar för den del som återstår av innevarande säsong. Mitt ledord till att börja med blir, ”viljan att vilja förändra och utvecklas” avslutar Lars Billing