Välkommen till

vbk rod 0 VALLENTUNA HOCKEY vbk vit 0

Med A-lag i HockeyEttan och juniorlag erbjuder vi en verksamhet som har alla
de komponenter som är viktiga för att utvecklas i en ambitiös och nära miljö.

Välkommen till ambitiös miljö med tradition sedan 1947!

hagsatrasport

 • Slider 1
  Onsdag 11 December kl: 19.00
  Vallentuna
  vs
  Väsby
  Välkommen - vi ses i ishallen ...

 Spara Pengar på dina inköp
 Registrera Ditt Förmånskortet


  fomanskort

          

 

IP: 18.205.60.226
Country: United States

Vi har 120 besökare och inga medlemmar online

pbanner1

h1

norrorts

svea tipset

hjalm-1 hjalm-2 hjalm-3 hjalm-4 hskola2019-20

Det är med stolthet Vallentuna Hockey idag kan presentera vår nya Sportchef/Ungdomsansvarig, Lars Billing. Hans meritlista är lång och gedigen.
Lars Billing är hockeyfostrad i Vallentuna Hockey och nu har han hittat hem igen efter längre perioder i både Täby och Viggan med liknande uppdrag samt många år som instruktör på SHI och nu senast i Bålsta som huvudtränare. Hans uppdrag kommer att vara att kvalitetssäkra verksamheten, vara kommunikativ i alla led och riktningar, huvudansvarig för föreningens alla tränaruppdrag och rekryteringar, bygga föreningen vidare med att ”bra-göra” verksamheten och möta föräldrar, spelare och övriga ideella runt våra lag, på alla plan.

lars billing
- Lars Billing kommer att vara heltidsanställd och vi ser fram emot att jobba tillsammans med honom och jag vill att vi alla hjälps åt att välkomna Lars Billing i hans nya roll där vi hoppas föra Vallentuna Hockey mot nya och intressanta mål och tillsammans forma Vallentuna Hockey till en förening man vill vara och verka i, säger Staffan Nilsson och Rikard Westning som varit med i rekryteringsprocessen.
Mer info kommer att komma ut till lagen under februari/mars med säsongsförberedelser för säsongen 18/19. Det blir möten med spelare, tränare, stödfunktioner runt laget samt alla föräldrar.

 -Känns riktigt bra att vara tillbaka och jag ser fram emot uppdraget med största tillförsikt och jag känner mig välkommen hem. För min del känns det viktigt att komma in i tid och få pusselbitar på plats så här tidigt för att skapa goda sportsliga och utvecklande möjligheter i vår föreningen inför kommande säsong, men också att finna bra lösningar för den del som återstår av innevarande säsong. Mitt ledord till att börja med blir, ”viljan att vilja förändra och utvecklas” avslutar Lars Billing

              


A-laget söker lägenheter/rum
och arbetstillfällen

omgående till spelare inför 
säsongen 2019-2020.

Vänligen kontakta
Inge Mattsson

mobil: 073-699 32 22.

                 

Kontakta oss  
Adress Sportkontor
  Parkvägen, 186 48 Vallentuna
Mobil 070 - 440 48 50
Epost kansliet@vallentunahockey.com
Bankgiro 5526-8478
Medlemsavgift 100 kr
Latitud 59,535
Longitud 18,0939
Karta Vallentuna IP

                        

gripen hc    hammarby     hanviken sk   huddinge    hudiksvall    segeltorp    sollentuna  stromsbro  väsby    visby    wings hc   vallentuna

1S Skate LaunchEichel 728x90 Banner

Vapor 1X Launch 728x90 Banner ENG

vbkmeny1