hagsatrasport

 • Slider 1
  Söndag 00 kl: 00.00
  Vallentuna
  vs
  X X X
  Välkomna - vi ses i ishallen ...

 

 

          

 

IP: 3.229.118.253
Country: United States

Vi har 285 besökare och inga medlemmar online

norrorts

hjalm-1 hjalm-2 hjalm-3 hjalm-4

Vi är nu glada att även kunna meddela att pusslet på tränarsidan inför kommande säsong börjar läggas. Vi är nu överens med Carl-Johan om en förlängning över kommande säsong. Carl-Johan och Ville Söderlind tog över ett lite kantstött lag för två säsonger sedan och har sen dess byggt upp laget igen samtidigt som man har hjälpt till med att lyfta J20 till Reg.Elit. Förra säsongen avslutades på ett väldigt bra sätt och det ska bli kul att se hur vi kan fortsätta den utvecklingen under kommande säsong. Men som kommer att finnas vid Carl-Johans sida återstår att se och mer information kommer.

Vi fick en kort pratstund med Klint:
- Jag har hela tiden varit inställd på att fortsätta och det känns bra att nu ha det klart. När jag och Ville hoppade på det här uppdraget i maj 2015 så hade vi noll seniorspelare under kontrakt och i princip tomt på egna juniorer som var redo för spel i div 1. Det faktum att vi i mars 2017 redan har 15 spelare klara och en handfull egna juniorer som knackar på dörren till A-laget vilket är ett kvitto på att, inte bara A-lagsverksamheten, utan Vallentuna Hockey som förening utvecklas åt rätt håll. Jag ser fram mot att vara en del av ett Vallentuna Hockey som säsongen 17/18 tar nästa steg, säger Carl-Johan Klint.
Samtidigt som vi kan meddela att "Klint" är klar så kan vi också meddela att Ville Söderlind inte kommer att fortsätta nästa säsong med A-laget. Ville och hans fru ska bli föräldrar för tredje gången och samtidigt ska Ville även vidareutbilda sig på sitt jobb, vilket omöjliggör hans medverkan under kommande säsong. Vi för dock diskussioner med Ville för att se om vi kan hitta någon annan roll till honom i föreningen under kommande säsong. Ville vill fortsätta sin tränarkarriär men denna säsong kommer det inte finnas utrymme för fullt fokus på detta.
Vi tackar Ville för de två säsongerna som varit och vi får se vad som händer i framtiden!
//Sportgruppen

 

                        

gripen hc    hammarby     hanviken sk   huddinge    hudiksvall    segeltorp    sollentuna  stromsbro  väsby    visby    wings hc   vallentuna

1S Skate LaunchEichel 728x90 Banner

Vapor 1X Launch 728x90 Banner ENG