Välkommen till

vbk rod 0 VALLENTUNA HOCKEY vbk vit 0

Med A-lag i HockeyEttan och juniorlag i Elit erbjuder vi en verksamhet som har alla de komponenter som är viktiga för att utvecklas i en ambitiös och nära miljö.

Vi tar nu nästa steg där vi i samarbete med Djurgården Hockey och Vallentuna Gymnasium vänder oss till spelare i Norrort som prioriterar såväl utbildning som närhet till föräldrahemmet i kombination med hockey på hög idrottslig nivå.
Vårt uppdrag är att, med fokus på individen, utbilda & fostra spelare med målsättningen att de lämnar vår förening för spel på högre nivå.

Redan förra säsongen tog vi första steget med vårt A-lag där vi satsar på unga ambitiösa talanger med målsättningen att utbilda varje individ för att möjliggöra nästa steg i sin karriär.

Att våra juniorlag, J18 och J20, spelar i Elit är förutsättningar för långsiktig framgång som vi mäter genom

· Antal juniorspelare som tar plats i A-laget
· Genomsnittligt antal juniorspelare per match i A-laget
· Antal spelare per år som lämnar för spel på högre nivå
· % spelare i A-laget som är egna produkter

Välkommen till ambitiös miljö med tradition sedan 1947!

hagsatrasport

 • Slider 1
  Onsdag 30 Augusti kl: 19.00
  Vallentuna
  vs
  Surahammar
  Vi ses i ishallen, välkommen...

 Beställ Ditt Förmånskort här

  formanskort

01 02 03 04 05 06 07 08

Vi är nu glada att även kunna meddela att pusslet på tränarsidan inför kommande säsong börjar läggas. Vi är nu överens med Carl-Johan om en förlängning över kommande säsong. Carl-Johan och Ville Söderlind tog över ett lite kantstött lag för två säsonger sedan och har sen dess byggt upp laget igen samtidigt som man har hjälpt till med att lyfta J20 till Reg.Elit. Förra säsongen avslutades på ett väldigt bra sätt och det ska bli kul att se hur vi kan fortsätta den utvecklingen under kommande säsong. Men som kommer att finnas vid Carl-Johans sida återstår att se och mer information kommer.

Vi fick en kort pratstund med Klint:
- Jag har hela tiden varit inställd på att fortsätta och det känns bra att nu ha det klart. När jag och Ville hoppade på det här uppdraget i maj 2015 så hade vi noll seniorspelare under kontrakt och i princip tomt på egna juniorer som var redo för spel i div 1. Det faktum att vi i mars 2017 redan har 15 spelare klara och en handfull egna juniorer som knackar på dörren till A-laget vilket är ett kvitto på att, inte bara A-lagsverksamheten, utan Vallentuna Hockey som förening utvecklas åt rätt håll. Jag ser fram mot att vara en del av ett Vallentuna Hockey som säsongen 17/18 tar nästa steg, säger Carl-Johan Klint.
Samtidigt som vi kan meddela att "Klint" är klar så kan vi också meddela att Ville Söderlind inte kommer att fortsätta nästa säsong med A-laget. Ville och hans fru ska bli föräldrar för tredje gången och samtidigt ska Ville även vidareutbilda sig på sitt jobb, vilket omöjliggör hans medverkan under kommande säsong. Vi för dock diskussioner med Ville för att se om vi kan hitta någon annan roll till honom i föreningen under kommande säsong. Ville vill fortsätta sin tränarkarriär men denna säsong kommer det inte finnas utrymme för fullt fokus på detta.
Vi tackar Ville för de två säsongerna som varit och vi får se vad som händer i framtiden!
//Sportgruppen

 

 


A-laget söker lägenheter/rum
och arbetstillfällen

omgående till spelare inför 
säsongen 2017-2018.

Vänligen kontakta
Inge Mattsson

mobil: 073-699 32 22.

 

Kontakta oss Nina Nordmark
Adress Sportkontor
  Parkvägen, 186 48 Vallentuna
Mobil 070 - 440 48 50
Epost kansliet@vallentunahockey.se
Bankgiro 5526-8478
Medlemsavgift 100 kr
Latitud 59,535
Longitud 18,0939
Karta Vallentuna IP

 

gripen hc    hammarby    haninge anc    hanviken sk   huddinge    hudiksvall    sollentuna    valbo    väsby    visby    wings    vallentuna

1S Skate LaunchEichel 728x90 Banner

Vapor 1X Launch 728x90 Banner ENG

vbkmeny1